nlika

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nlika


  1. (Kw) nêlik, mriksa;;
Kacocogna karo tlika.








Kata kunci/keywords: arti nlika, makna nlika, definisi nlika, tegese nlika, tegesipun nlika
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org