nopal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nopal


  1. krama/ngoko araning jasad dianggo mulas (marna).








Kata kunci/keywords: arti nopal, makna nopal, definisi nopal, tegese nopal, tegesipun nopal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.