nusun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

nusun


  1. krama/ngoko ak sungsun;;
Kacocogna karo sungsun.







Kata kunci/keywords: arti nusun, makna nusun, definisi nusun, tegese nusun, tegesipun nusun

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.