nuswapada

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nuswapada


  1. (Kw) jagat, donya.








Kata kunci/keywords: arti nuswapada, makna nuswapada, definisi nuswapada, tegese nuswapada, tegesipun nuswapada
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.