nuswapada

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nuswapada


  1. (Kw) jagat, donya.








Kata kunci/keywords: arti nuswapada, makna nuswapada, definisi nuswapada, tegese nuswapada, tegesipun nuswapada
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org