nyêkung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nyêkung


  1. (Kw) ngêtok kadayan, ngêpêng;;
Kacocogna karo sêkung.








Kata kunci/keywords: arti nyêkung, makna nyêkung, definisi nyêkung, tegese nyêkung, tegesipun nyêkung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org