nyamudana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nyamudana (Kw)

  1. ngaruh-aruhi lsp. kalawan alus;
  2. nyamun, nyamar
Kacocogna karo
  • samudana.








Kata kunci/keywords: arti nyamudana, makna nyamudana, definisi nyamudana, tegese nyamudana, tegesipun nyamudana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org