obah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

obah Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o) (ba) (h)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko obah
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

owah saka ing kaanan mênêng;








Kata kunci/keywords: arti obah, makna obah, definisi obah, tegese obah, tegesipun obah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.