ole

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ole Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o)ꦭꦺ (le)
Lingga:

  1. pc olèhe.








Kata kunci/keywords: arti ole, makna ole, definisi ole, tegese ole, tegesipun ole
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.