pèntil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pèntil

basa Jawa[besut]

pèntil

  1. (Wl) krama/ngoko bangsaning pipa karèt dianggo nglêbokake angin ing ban, bal lsp.







Kata kunci/keywords: arti pèntil, makna pèntil, definisi pèntil, tegese pèntil, tegesipun pèntil

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.