pêcil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pêcil

basa Jawa[besut]

pêcil

  1. êngg
krama
Krama pêcil
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

anak.








Kata kunci/keywords: arti pêcil, makna pêcil, definisi pêcil, tegese pêcil, tegesipun pêcil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org