pêrsandha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pêrsandha

basa Jawa[besut]

pêrsandha

  1. (Kw) supata, sumpah, niyat ora bakal nglakoni.








Kata kunci/keywords: arti pêrsandha, makna pêrsandha, definisi pêrsandha, tegese pêrsandha, tegesipun pêrsandha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.