pabrik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pabrik

basa Jawa[besut]

pabrik

  1. (Wl) krama/ngoko panggonan gawe gula lsp. sarana mêsin-mêsin.








Kata kunci/keywords: arti pabrik, makna pabrik, definisi pabrik, tegese pabrik, tegesipun pabrik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org