pada-mandhala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pada-mandhala

basa Jawa[besut]

pada-mandhala

  1. (Kw) ak jagat.








Kata kunci/keywords: arti pada-mandhala, makna pada-mandhala, definisi pada-mandhala, tegese pada-mandhala, tegesipun pada-mandhala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org