padya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

padya

basa Jawa[besut]

padya

  1. (Kw) ak banyu, wisuhan.








Kata kunci/keywords: arti padya, makna padya, definisi padya, tegese padya, tegesipun padya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.