paguyuban

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

paguyuban

basa Jawa[besut]

paguyuban

  1. êngg krama/ngoko pirukunan, pakumpulan.








Kata kunci/keywords: arti paguyuban, makna paguyuban, definisi paguyuban, tegese paguyuban, tegesipun paguyuban
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org