pakeling

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pakeling

basa Jawa[besut]

pakeling

  1. (Kw) eling.








Kata kunci/keywords: arti pakeling, makna pakeling, definisi pakeling, tegese pakeling, tegesipun pakeling
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org