palakêrti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

palakêrti

basa Jawa[besut]

palakêrti

  1. (Kw) prabot-prabot, uba-rampe.








Kata kunci/keywords: arti palakêrti, makna palakêrti, definisi palakêrti, tegese palakêrti, tegesipun palakêrti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org