palakarta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

palakarta

basa Jawa[besut]

palakarta

  1. (Kw) ak rampung.








Kata kunci/keywords: arti palakarta, makna palakarta, definisi palakarta, tegese palakarta, tegesipun palakarta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.