palakarta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

palakarta

basa Jawa[besut]

palakarta

  1. (Kw) ak rampung.








Kata kunci/keywords: arti palakarta, makna palakarta, definisi palakarta, tegese palakarta, tegesipun palakarta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org