pamancana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pamancana

basa Jawa[besut]

pamancana

  1. (Kw) panggodha, pangrenah;;
Kacocogna karo bancana.








Kata kunci/keywords: arti pamancana, makna pamancana, definisi pamancana, tegese pamancana, tegesipun pamancana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org