pan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pan

basa Jawa[besut]

pan

  1. digaringake ing pan.








Kata kunci/keywords: arti pan, makna pan, definisi pan, tegese pan, tegesipun pan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org