panêmbrama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

panêmbrama

basa Jawa[besut]

panêmbrama

  1. krama/ngoko têmbang dianggo mbagèkake utawa ngurmati;








Kata kunci/keywords: arti panêmbrama, makna panêmbrama, definisi panêmbrama, tegese panêmbrama, tegesipun panêmbrama
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.