panalika

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

panalika

basa Jawa[besut]

panalika

  1. (Kw) pandêlêng, pamandêng;;
Kacocogna karo talika.








Kata kunci/keywords: arti panalika, makna panalika, definisi panalika, tegese panalika, tegesipun panalika
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org