panca

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

panca

basa Jawa[besut]

panca

  1. (Snk) (Kw) lima.








Kata kunci/keywords: arti panca, makna panca, definisi panca, tegese panca, tegesipun panca
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org