pancakara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pancakara

basa Jawa[besut]

pancakara

  1. (Kw) pêrang, kêrêngan.








Kata kunci/keywords: arti pancakara, makna pancakara, definisi pancakara, tegese pancakara, tegesipun pancakara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org