pancanaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pancanaka

basa Jawa[besut]

pancanaka

  1. (Snk) (Kw) kuku lima.








Kata kunci/keywords: arti pancanaka, makna pancanaka, definisi pancanaka, tegese pancanaka, tegesipun pancanaka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org