pandhekar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pandhekar

basa Jawa[besut]

pandhekar

  1. (Kw) wong kang pintêr ulah gêgaman (pêdhang lsp).








Kata kunci/keywords: arti pandhekar, makna pandhekar, definisi pandhekar, tegese pandhekar, tegesipun pandhekar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org