panganan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

panganan
Lingga: (pangan)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko panganan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

têtêdhan

krama
Krama panganan
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dhaharan ki

  1. dilêbokake ing cangkêm banjur dimamah lan diulu;
  2. kuwih-kuwih lsp.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=panganan&oldid=44121"