panganan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

panganan
Lingga: (pangan)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko panganan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

têtêdhan

krama
Krama panganan
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dhaharan ki

  1. dilêbokake ing cangkêm banjur dimamah lan diulu;
  2. kuwih-kuwih lsp.








Kata kunci/keywords: arti panganan, makna panganan, definisi panganan, tegese panganan, tegesipun pangananBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org