panganan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Tembung aran[besut]

panganan (ngoko panganan, krama tetedhan, krama inggil dhaharan)

  1. lelawuhan
  2. kuwih-kuwih