pangangson

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pangangson krama/ngoko

  1. papan kang diangsoni;
  2. ent kang dianggo pitakonan, kang diguroni (diangsu kawruhe)
Kacocogna karo
  • angsu.








Kata kunci/keywords: arti pangangson, makna pangangson, definisi pangangson, tegese pangangson, tegesipun pangangson
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.