panganjur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

panganjur

basa Jawa[besut]

panganjur

  1. (Kw) pangarêp, panggêdhe.








Kata kunci/keywords: arti panganjur, makna panganjur, definisi panganjur, tegese panganjur, tegesipun panganjur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org