panganjur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

panganjur

basa Jawa[besut]

panganjur

  1. (Kw) pangarêp, panggêdhe.








Kata kunci/keywords: arti panganjur, makna panganjur, definisi panganjur, tegese panganjur, tegesipun panganjur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.