pangargya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pangargya

basa Jawa[besut]

pangargya

  1. (Kw) pakurmatan.








Kata kunci/keywords: arti pangargya, makna pangargya, definisi pangargya, tegese pangargya, tegesipun pangargya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.