panglipur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

panglipur

basa Jawa[besut]

panglipur

  1. krama/ngoko kang njalari lipuring ati.








Kata kunci/keywords: arti panglipur, makna panglipur, definisi panglipur, tegese panglipur, tegesipun panglipur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org