pangrik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pangrik

basa Jawa[besut]

pangrik

  1. (Kw) ênggone nywara ngêrik (jaran lsp).








Kata kunci/keywords: arti pangrik, makna pangrik, definisi pangrik, tegese pangrik, tegesipun pangrik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org