pangudasmara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pangudasmara

basa Jawa[besut]

pangudasmara

  1. (Kw) gagasan, pangrasaning ati.








Kata kunci/keywords: arti pangudasmara, makna pangudasmara, definisi pangudasmara, tegese pangudasmara, tegesipun pangudasmara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org