pangupaya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pangupaya

basa Jawa[besut]

pangupaya

  1. (Kw) ênggone golèk;;
Kacocogna karo upaya.








Kata kunci/keywords: arti pangupaya, makna pangupaya, definisi pangupaya, tegese pangupaya, tegesipun pangupaya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.