pangwasa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pangwasa

basa Jawa[besut]

pangwasa

  1. (Kw) panguwasa.








Kata kunci/keywords: arti pangwasa, makna pangwasa, definisi pangwasa, tegese pangwasa, tegesipun pangwasa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.