panjênêngan dalêm

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

panjênêngan dalêm Aksara Jawa: (pa)ꦚ꧀ (ny)ꦗꦼ ()ꦤꦼ () (ng) (nga)ꦤ꧀ (n) (_) (da) ()ꦩ꧀ (m)
Lingga: (jênêng)

  1. (wc nandalêm) ki kowe








Kata kunci/keywords: arti panjênêngan dalêm, makna panjênêngan dalêm, definisi panjênêngan dalêm, tegese panjênêngan dalêm, tegesipun panjênêngan dalêm

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.