panjêr-esuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

panjêr-esuk

basa Jawa[besut]

panjêr-esuk

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko panjêr-esuk
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning lintang kang katon ing wayah esuk.








Kata kunci/keywords: arti panjêr-esuk, makna panjêr-esuk, definisi panjêr-esuk, tegese panjêr-esuk, tegesipun panjêr-esuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.