panjarwa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

panjarwa

basa Jawa[besut]

panjarwa

  1. (Kw) makna, têgês;;
Kacocogna karo jarwa.








Kata kunci/keywords: arti panjarwa, makna panjarwa, definisi panjarwa, tegese panjarwa, tegesipun panjarwa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org