panjor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

panjor

basa Jawa[besut]

panjor

  1. (Kw) dhêdhasaring wêwaton.








Kata kunci/keywords: arti panjor, makna panjor, definisi panjor, tegese panjor, tegesipun panjor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org