panjrah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

panjrah

basa Jawa[besut]

panjrah

  1. (Kw) sumêbar wrata;;
Kacocogna karo jrah.








Kata kunci/keywords: arti panjrah, makna panjrah, definisi panjrah, tegese panjrah, tegesipun panjrah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org