papaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

papaka

basa Jawa[besut]

papaka

  1. (Snk) (Kw) ak grêma.








Kata kunci/keywords: arti papaka, makna papaka, definisi papaka, tegese papaka, tegesipun papaka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org