parajaya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

parajaya

basa Jawa[besut]

parajaya

  1. (Snk) (Kw) kalah, kasoran;;
Kacocogna karo prajaya.








Kata kunci/keywords: arti parajaya, makna parajaya, definisi parajaya, tegese parajaya, tegesipun parajaya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org