parama

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

parama

basa Jawa[besut]

parama

  1. (Snk) (Kw) ak kang pinunjul (-pêrlu, -linuwih).







Kata kunci/keywords: arti parama, makna parama, definisi parama, tegese parama, tegesipun parama

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.