partisara

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

partisara

basa Jawa[besut]

partisara

  1. (Kw) piyagêm, layang katêrangan (dhiploma).







Kata kunci/keywords: arti partisara, makna partisara, definisi partisara, tegese partisara, tegesipun partisara

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.