pasewakan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

apa tegese pasewakan

basa Jawa[besut]

pasewakan

  1. (Kw) paseban;;
Kacocogna karo sewaka.








Kata kunci/keywords: arti pasewakan, makna pasewakan, definisi pasewakan, tegese pasewakan, tegesipun pasewakan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.