pathola

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pathola

basa Jawa[besut]

pathola

  1. (Snk) (Kw) bangsaning cindhe (sutra alus).








Kata kunci/keywords: arti pathola, makna pathola, definisi pathola, tegese pathola, tegesipun pathola
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org