pêli

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka peli)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pêli

basa Jawa[besut]

pêli

  1. ks palanangan.







Kata kunci/keywords: arti pêli, makna pêli, definisi pêli, tegese pêli, tegesipun pêli

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.