pênthung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka penthung)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pênthung

basa Jawa[besut]

pênthung

  1. krama/ngoko kayu gilig dianggo nggêbug lsp;








Kata kunci/keywords: arti pênthung, makna pênthung, definisi pênthung, tegese pênthung, tegesipun pênthung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org