pêrkèkèh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka perkekeh)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pêrkèkèh

basa Jawa[besut]

pêrkèkèh

  1. pc padha mbêgègèh sikile.








Kata kunci/keywords: arti pêrkèkèh, makna pêrkèkèh, definisi pêrkèkèh, tegese pêrkèkèh, tegesipun pêrkèkèh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.