piangkah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

piangkah

basa Jawa[besut]

piangkah

  1. (Kw) maksud, pangangkah;;
Kacocogna karo angkah.








Kata kunci/keywords: arti piangkah, makna piangkah, definisi piangkah, tegese piangkah, tegesipun piangkah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org